Maak deel uit van HOPZ!

Na 2 geslaagde edities waarbij we 2000 bezoekers mochten ontvangen , organiseren we voor de derde keer bierfestival” HOPZ! ” Wederom in Hamont-Achel, gelegen op een steenworp van de Nederlandse grens. Als unieke locatie zal dit in de Monastary garden (Kloostertuin) van Hamont plaatsvinden tijdens het weekend van 20 & 21 juli 2024. Deze locatie biedt naast een prachtige omkadering ook een ruime gratis parking in de nabijheid van het perceel. Gezien de toezeggingen die we reeds hebben gaat het weer een geslaagde editie worden !

Deelnemen als brouwerij/craftbeer ?

Als organisatie voorzien wij een grote transparante kadertent met een afmeting van 20x30m waardoor alle brouwerijen overdekt opgesteld worden. Verder zal elke stand voorzien worden van elektriciteit.

HOPZ! degustatieglazen met een volume van 15cl worden door ons ter beschikking gesteld. Deze glazen kunnen door de bezoekers ten alle tijde in een door ons bemand spoelstation gewisseld worden. U krijgt een QR code op uw stand die linkt naar uw HOPZ webpagina. Op deze pagina heeft de bezoeker een overzicht van uw beschikbare bieren. Deze bieren linken bovendien meteen door naar de bijhorende Untappd pagina.

Consumpties zullen in de vorm van bonnen worden vergoed. Als afdracht vragen wij 40% van de omzet. Met de nadruk op speciaal bier en beleving kunnen we maximaal 15 tot 20 brouwerijen toelaten.

U bepaalt uiteraard zelf uw prijszetting van uw bieren. Er zijn bonnen van €1,50. Zo kan u afhankelijk van uw aangeboden producten uw eigen kostprijs per consumptie bepalen. ( bv Tripel hopz = 2 bonnen )

Bijkomend kan elke deelnemende brouwerij dit jaar wederom gratis deelnemen aan de BEST BEER AWARD van HOPZ! 2024. Elke deelnemer mag 1 bier laten valideren door een professionele vakjury, en misschien wordt jullie bier wel als beste ervaren. ( klik hieronder voor de details )

Wij hopen dan ook dat jullie in 2024 aanwezig kunnen zijn op ons bierfestival. Daarom verzoeken wij u om ons voor 30 april 2024 te bevestigen indien u al dan niet aanwezig kan zijn op ons bierfestival. Enkel geregistreerde brouwerijen die de betaling voor 31 maart 2024 in orde hebben zijn zeker van een plek op HOPZ! 2024

u ontvangt

u betaalt

Deelnemen als foodtruck ?

Als organisatie voorzien wij plaats voor een 6 tal foodtrucks. Deze plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en eventueel water indien noodzakelijk. Aanlevering van goederen is op deze posities makkelijk te realiseren. U betaalt voor deelname standgeld van € 125 voor 2 dagen aanwezigheid.

Consumpties zullen in de vorm van bonnen worden vergoed. Als afdracht vragen wij 20% van de omzet. 

U bepaalt uiteraard zelf uw prijszetting van uw goederen. Er zijn bonnen van €1,50. Zo kan u afhankelijk van uw aangeboden producten uw eigen kostprijs per consumptie bepalen. 

Wij hopen dan ook dat jullie in 2024 aanwezig kunnen zijn op ons bierfestival. Daarom verzoeken wij u om ons voor 30 april 2024 te bevestigen indien u al dan niet aanwezig kan zijn op ons bierfestival. Enkel geregistreerde foodtrucks die de betaling voor 31 maart 2024 in orde hebben zijn zeker van een plek op HOPZ! 2024

u ontvangt

u betaalt

Om zeker te zijn van een plek op HOPZ dient u uw stand geld van € 125 voor 2 dagen zo snel mogelijk over te maken aan ons. Het storten van deze bedragen geldt als bevestiging van uw deelname. De plaatsen zijn beperkt en deelnames volgen het tijdstip van ontvangen stortingen. Om zeker te zijn van deelname kan u storten op volgend rekeningnummer:

IBAN: BE62 1431 1896 6561

met de vermelding ”bierfestival Hopz +naam brouwerij/foodtruck”.

U kan ook onderstaande QR code scannen, en de gegevens wijzigen naar uw persoonlijke situatie. Wij hopen jullie spoedig te verwelkomen om er zo een geslaagde 1e editie van te kunnen maken!

betaal info via QR code

Liever dat wij eerst contact opnemen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je voor info en mogelijkheden.